"Etika profesionale ligjore dhe sistemi disiplinor në OAK’’

29 Shtator 2018

Më 29 Shtator 2018, (e Shtunë), në Restorant "Planet", në Gjilan, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën:  “Etika profesionale ligjore dhe sistemi disiplinor në OAK’’.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 27.

Ligjërues të  këtij seminari ishin: Florin Vertopi – Avokat, dhe Florim Shefqeti – Prokuror Disiplinor në OAK.

 

Ofruesit e trajnimit janë të akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numërohen kredi të AVLO-së.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha