"Falimentimi"

06 Tetor 2018

Më 06 tetor 2018, (e Shtunë), në Restorant, ‘’Va Piano”, në Mitrovicë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Falimentimi”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 34.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Ardi Shita – Avokat në Prishtinë.

Ofruesi i trajnimit është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi) do të numrohen kredi të AVLO-së.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha