"Bashkëpronësia, prona e përbashkët dhe pronësia në njësinë e ndërtesës"

13 Tetor 2018

Më 13 tetor 2018, (e Shtunë), në Hotel, "Dukagjini”, në Pejë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Bashkëpronësia, prona e përbashkët dhe pronësia në njësinë e ndërtesës".

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 38.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Sylejman Nuredini – Gjyqtar në Gjykatën Supreme - Prishtinë.

Ofruesi i trajnimit është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi) do të numrohen kredi të AVLO-së.

 

 

 

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha