“Bashkëpunimi juridik ndërkombëtar në lëmin penal dhe civil”

20 Tetor 2018

Më 20 Tetor, (e Shtunë), në Restorantin “Marashi” në Prizren, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Bashkëpunimi juridik ndërkombëtar në lëmin penal dhe civil".

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 52.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Hamdi Ibrahimi, gjyqtar i Gjykatës Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, i cili ligjëroj për Përkufizimin (kuptimin) e bashkëpunimit juridik ndërkombëtar-rolin e Ministrisë së Drejtësisë,Procedurën e Ekstradimit, Njohjen dhe ekzekutimin e vendimeve të gjykatave të huaja, Transferimin e personave të gjykuar etj.

Në këtë seminar, avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha