Negocimi i marrёveshjes pёr pranimin e fajёsisё" dhe “Marrja e drejtpёrdrejtё, e tёrthortё dhe rimarrja në pyetje e dёshmitarёve".

03 Nëntor 2018

Më 03 nëntor (e Shtunë), në Restorant "Orchidea", në Ferizaj, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën, “Negocimi i marrёveshjes pёr pranimin e fajёsisё" dhe “Marrja e drejtёpёrdrejtё, e tёrthortё dhe rimarrja në pyetje e dёshmitarёve".

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 37.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Arben Hoti, Gjyqtar.

Ofruesi i trajnimit është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 Kredi), do të numërohen kredi të AVLO-së.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha