“E DREJTA E PUNËS”

10 Nëntor 2018

Më 10 Nëntor  2018, (e Shtunë), në Hotel "Qarshia e Jupave’’, Gjakovë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “E DREJTA E PUNËS’’.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 37.

Ligjërues të  këtij seminari ishin: Lumni Sallauka, Gjyqtar dhe Saranda Bogaj - Sheremeti, Gjyqtare.

Ofruesit e trajnimit janë të akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha