“Keqpërdorimi i pozitës zyrtare dhe veprat penale në prokurimin publik”

24 Nëntor 2018

Më 24 Nëntor 2018, (e Shtunë), në Restorant “No Name" - Mitrovicë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Keqpërdorimi i pozitës zyrtare dhe veprat penale në prokurimin publik".

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 38.

Ligjërues  i këtij seminari ishte: Admir Salihu - Avokat ne Ferizaj.

Ofruesi i trajnimit  është  i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi) do të numërohen kredi të AVLO-së.

 

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha