“Etika profesionale ligjore dhe sistemi disiplinor në OAK”

01 Dhjetor 2018

Më 01 dhjetor 2018, (e Shtunë), në Restorant ‘’Orchidea’’, në Ferizaj, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar (AVLO), ka organizuar seminar me temën: “Etika profesionale ligjore dhe sistemi disiplinor në OAK’’.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 24.

Ligjëruesë të  këtij seminari ishin: Florin Vertopi – Avokat dhe Florim Shefqeti  - Prokuror Disiplinor në OAK.

Ofruesit e trajnimit janë të akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohen kredi të AVLO-së.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha