"Parimet e Procedurës Penale sipas Jurisprudencës së GJEDNJ-së”

10 Dhjetor 2018

Më 08 dhjetor 2018, (e Shtunë), në Restorant ‘’Çarshia e Jupave" në Gjakovë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar (AVLO), ka organizuar seminar me temën: “Parimet e Procedurës Penale sipas Jurisprudencës së GJEDNJ-së”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 31.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Artan Qerkini – Avokat.

Ofruesi i trajnimit është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohen kredi të AVLO-së.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha