“Sigurimi i kërkesëpadisë në procedurën kontestimore, jokontestimore dhe në konfliktin administrativ”

17 Dhjetor 2018

Më 15 Dhjetor  2018, (e Shtunë), në Hotel ‘’SIRIUS’’, Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: Sigurimi i kërkesëpadisë në procedurën kontestimore, jokontestimore dhe në konfliktin administrativ”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 98.

Ligjërues i  këtij seminari ishte: Sylejman Nuredini - Gjyqtar në Gjykatën Supreme.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi) do të numrohen kredi të AVLO-së.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha