"Etika Profesionale dhe Sistemi Disiplinor"

26 Janar 2019

Më 26 Janar, (e Shtunë), në Hotel Sirius në Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Etika Profesionale dhe Sistemi Disiplinor“

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 65.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Florin Vërtopi - Avokat në Prishtinë

Ofruesi i trajnimit është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 Kredi), do të numërohen kredi të AVLO-së.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha