“Parashkrimi sipas Kodit Penal të Republikës së Kosovës ’’

02 Shkurt 2019

Më 02 shkurt 2019, (e Shtunë), në Hotel ‘’SIRIUS’’ Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Parashkrimi sipas Kodit Penal të Republikës së Kosovës’’.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 95.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Bashkim Hyseni –Kryetar i Gjykatës Themelore në Ferizaj, i cili ligjëroj për: Fillimi,ndërprerja dhe ndalja e parashkrimit të ndjekjes penale ( Dilemat në praktikë) dhe, Mosparashkrimi i veprave penale të caktuara dhe afatet specifike të parashkrimit të kategorive të caktuara të veprave penale

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha