"Ankesa dhe mjetet e jashtëzakonshme juridike në procedurën kontestimore"

09 Shkurt 2019

Më 09 shkurt 2019, (e Shtunë), në Hotel ‘’SIRIUS’’ Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Ankesa dhe mjetet e jashtëzakonshme juridike në procedurën kontestimore”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 108.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Erdogan Haxhibeqiri – gjyqtar në Gjykatën Supreme të Kosovës.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha