"Veprat Penale në Prokurim Publik dhe Rastet Administrative"

16 Shkurt 2019

Më 16 shkurt 2019, (e Shtunë), në Hotel ‘’SIRIUS’’ Prishtin ë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “’Veprat Penale në Prokurim Publik Dhe Rastet Administrative’’.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 71.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Admir Salihu-Avokat  në Ferizaj, i cili ligjëroj për;

- Prokurimi publik, institucionet e prokurimit publik dhe procedurat.

- Veprat Penale në Prokurim Publik.

- Diskutimet mbi rastet praktike penale nga prokurimi publik.

- Diskutimet mbi rastet praktike Administrative ne prokurim publik.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha