“Shqyrtimi gjyqësor”

30 Mars 2019

Më 30 Mars, (e Shtunë), në Hotel “Dukagjini” -  Pejë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në bashkëpunim me ABA-Roli-n, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Shqyrtimi gjyqësor”.

Ligjërues të këtij seminari ishte: z. Dastid Pallaska, Avokat.

Në këtë seminar/trajnim u ligjërua për:

· Aktgjykimi

· Marrja e aktgjykimit

· Llojet e aktgjykimit

· Aktgjykimi refuzues

· Aktgjykimi lirues

· Aktgjykimi dënues

· Shpallja e aktgjykimit

· Udhëzimi i palëve për mjet juridik

· Përpilimi dhe dorëzimi i aktgjykimit

· Nënshkrimi i aktgjykimit dhe dorëzimi i tij

· Përmbajtja e aktgjykimit

· Përmirësimi i aktgjykimit

· Rast nga Praktika

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 5 Kredi AVLO.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha