“Udhëzuesi për politikën ndëshkimore”

30 Mars 2019

 

Më 30 mars  2019, (e Shtunë), në Hotel ‘’SIRIUS’’ Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në Kuadër  të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën: “Udhëzuesi për politikën ndëshkimore”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte:  66.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Enver Peci,Kryetar i Gjykatës Supreme  të Kosovës i cili ligjëroj për;

· Rruga e miratimit të udhëzuesit.

· Qëllimi i udhëzuesit.

· Aktivitetet e deritanishme rreth udhëzuesit.

· Aktivitetet që pritet te ndodhin.

· Roli i gjyqtarit,prokurorit dhe mbrojtësit në procedurë penale sa i përket matjes së dënimit.

· Qështjet e përgjithshme për ashpërsimin dhe zbutjen e dënimit.

· Problemet e hasura gjatë praktikës gjyqësore te arsyetimit të vendimit për dënim.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha