“Ndryshimet në Kodin Penal dhe Projekt-Kodin e Procedurës Penale

11 Maj 2019

 

Më 11 Maj, (e Shtunë), në Hotel “Dukagjini” -  Pejë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Ndryshimet në Kodin Penal dhe Projekt-Kodin e Procedurës Penale”.

Ligjërues të këtij seminari ishte: z. Ali Kutllovci.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 67.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha