“Ndryshimet në Kodin e ri Penal të Kosovës”

15 Qershor 2019

Më 15 Qershor 2019, (e Shtunë), në Restoran ‘’Orchide’’ në Ferizaj , Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën “Ndryshimet në Kodin e ri Penal të Kosovës”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 29.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Burim Çerkini – Prokuror në Prokurorinë Themelore në Ferizaj

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi) do të numrohën kredi të AVLO-së.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha