“Gjykimi i kërkesës pasurore juridike”

22 Qershor 2019

Më 22 Qershor 2019, (e Shtunë), në Restaurant “Çarshia e Jupave”,  në Gjakovë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në Kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën: “Gjykimi i kërkesës pasurore juridike”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte:  43.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Rafet Haxhaj - Gjyqtar.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha