“Ndryshimet në Kodin Penal dhe Projekt-Kodin e Procedurës Penale”

27 Korrik 2019

Më 27 Korrik 2019, (e Shtunë), në Hotel ‘’Sirius’’ në Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temen: “Ndryshimet në Kodin Penal dhe Projekt-Kodin e Procedurës Penale”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 65.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Ali Kutllovci – Gjyqtar

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha