“Masat e sigurisë në procedurë civile”

05 Tetor 2019

 

Më 05 Tetor 2019, (e Shtunë), në Restaurant “Vapiano” në Mitrovicë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Masat e sigurisë në procedurë civile”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 51.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Faton Ademi – Gjyqtar

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha