“Etika profesionale ligjore dhe sistemi disiplinor në OAK”

19 Tetor 2019

Më 19 Tetor 2019, (e Shtunë), në Restaurant ‘’Orchidea’’ në Ferizaj, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Etika profesionale ligjore dhe sistemi disiplinor në OAK”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 23.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Florin Vërtopi – Avokat

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha