“Lëvizja e lirë e mallrave-Veprimet e mbrojtjes së interesave kolektive sipas Ligjit nr.06/1-034 për mbrojtjen e Konsumatorit”

07 Dhjetor 2019

Më 07 Dhjetor 2019, (e Shtunë), në Hotel ‘’Emeralld’’ në Prishtinë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë (Projekti i financuar nga BE-ja për Lëvizjen e Lirë të Mallrave), ka organizuar seminar me temën: “Lëvizja e lirë e mallrave-Veprimet e mbrojtjes së interesave kolektive sipas Ligjit nr.06/1-034 për mbrojtjen e Konsumatorit”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 137.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Henk de Pauw,Ekspert i lartë ligjor dhe Aleš Galič Ekspert nga projekti për lëvizje e lirë të mallrave.

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha