“Kontrata paramartesore”

14 Dhjetor 2019

Më 14 Dhjetor 2019, (e Shtunë), në Hotel ‘’Theranda’’ në Prizren, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) në bashkëpunim me Projektin e Kodit Civil ka organizuar seminar me temën: “Kontrata paramartesore”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte: 75.

Ligjërues i  këtij seminari ishte : Prof.Dr.Haxhi Gashi

Ofruesi i këtij trajnimi është i akredituar dhe orët e këtij trajnimi (4 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha