“Sinjalizimi dhe Mbrojtja e Sinjalizuesëve”

22 Shkurt 2020

 

Më 22 Shkurt , (e Shtunë), në Restaurant ’’VAPIANO”- Mitrovicë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në Kuadër  të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor  të Obliguar, (AVLO) ka organizuar  seminar me temën: “Sinjalizimi dhe Mbrojtja e Sinjalizuesëve

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ishte:  37

Ligjërues të  këtij seminari ishin: Betim Musliu dhe Yll Zekaj.

Ofruesit i këtij trajnimi janë të akredituar dhe orët e këtij trajnimi (3 kredi ) do të numrohën kredi të AVLO-së.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha