“Etika profesionale dhe procedura disiplinore”

25 Nëntor 2017

Më 25 Nëntor 2017 (e Shtunë),në Restaurant Orchidea-Ferizaj , Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “ Etika profesionale dhe Procedura disiplinore ”.

Numri i pjesëmarrësve të pranishëm në këtë seminar ka qenë:14

Ligjërues të këtij trajnimi ishin Florin Vertopi dhe Florim Shefqeti, të cilët diskutuan mbi parimet e përgjithshme të etikës profesionale,raportet e avokatëve me institucione,raportet e avokatëve me klient si dhe vetë raportet ndërmejt avokatëvë. Në pjesën e dytë të këtij trajnimi u diskutua mbi pavaësinë dhe pandërgjegjshmërinë si dhe procedurat dhe sanksionet për shkelje të etikës, gjithashtu u diskutuan edhe rastet nga praktika.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha