“Instrumentet ndërkombëtare dhe mbrojtja e të miturve”

12 Tetor 2017

“Instrumentet ndërkombëtare dhe mbrojtja e të miturve”

Më 12 Tetor 2017 (e Enjte), në Restaurant “Vali Ranch”, në Gjilan, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të  Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar (AVLO),në bashkëpunim me UNICEF ka organizuar seminar me temën: “Instrumentet ndërkombëtare dhe mbrojtja e të miturve”

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 21.

Ligjërues të këtij seminari ishin Afrim Ibrahimi dhe Ardian Klaiqi,të cilët kanë ligjëruar mbi Instrumentet kryesore  ndërkombëtare; Konventën e të drejtave të njeriut; Konventat tjera dhe rregullat mbi drejtësinë për të Mitur si dhe  diskutime për raste nga praktika gjyqësore.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha