Kompetenca e organit përmbarues në procedurën përmbarimore

30 Shtator 2017

Kompetenca e organit përmbarues në procedurën përmbarimore”

Më 30 Shtator 2017 (e Shtunë), në restaurant“No Name”, në Mitrovicë, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Kompetenca e organit përmbarues në procedurën përmbarimore”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 35.

Ligjërues i këtij seminari ishte Isa Shala,i cili ka ligjëruar mbi :Organin përmbarues dhe vendimet; Kompetencën ekskluzive të gjykatave; Kompetencën e organit përmbarues; Përmbarimin e vendimit për kthimin në vendin e punës; Dorëzimin dhe marrjen e fëmijës; Rolin e gjyqtarëve dhe zyrtarëve përmbarimorë si dhe për përmbaruesin privat.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha