“Kontrolli gjyqësor i ligjishmerisë së akteve administrative ”.

21 Tetor 2017

 

Më 21 tetor 2017 (e Shtunë), në restaurant : “Orchidea”, në Ferizaj, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Kontrolli gjyqësor i ligjishmerisë  së  akteve administrative ”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 23 .

Ligjëruese e këtij seminari ishte: Mirlinda Batalli, e cila ka ligjёruar pёr: Kontrollin gjyqësor e ligjishmërisë akteve administrative dhe llojet e konfliktit administrativ.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha