Negocimi i marrёveshjes pёr pranimin e fajёsisё,marrja e drejtëpërdrejtë,e tërthortë dhe rrimarja në pyetje e dëshmitarëve

23 Shtator 2017

 

Negocimi i marrёveshjes pёr pranimin e fajёsisё”

“Marrja e drejtëpërdrejtë,e tërthortë dhe rrimarja në pyetje e dëshmitarëve”

Më 23 Shtator 2017 (e Shtunë), në Restaurant“Bujana”, në Gjilan, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: “Negocimi i marrёveshjes pёr pranimin e fajёsisё,marrja e drejtëpërdrejtë,e tërthortë dhe rrimarja në pyetje e dëshmitarëve”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 48.

Ligjërues i këtij seminari ishte: Arben Hoti,i cili ka ligjёruar pёr Kushtet pёr negocimin e marrёveshjes pёr pranimin e fajёsisё (palёt,procedura,roli i mbrojtёsit dhe Prokurorit,roli i Gjykatёs,sfidat dhe vёshtirёsitё), marrёveshjen pёr pranimin e fajёsisё nё raport me:pranimin e fajёsisё,dёshmitarin bashkёpunues,ngjashmёritё, dallimet dhe sfidat,si dhe marrjen e drejtёpёrdrejtё, tё tёrthortё dhe rimarrjen nё pyetje tё dёshmitarёve (rregullat,sfidat gjatё aplikimit).

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha