“Referimi i kërkesës në Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut ”

07 Tetor 2017

Referimi i kërkesës në Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut

Më 07 Tetor 2017 (e Shtunë), në restaurant“Marashi”, në Prizren, Qendra Trajnuese për Avokatë, në kuadër të Arsimimit të Vazhdueshëm Ligjor të Obliguar, (AVLO) ka organizuar seminar me temën: Referimi i kërkesës nëGjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut”.

Numri i avokatëve të pranishëm në këtë seminar ka qenë: 54.

Ligjërues i këtij seminari ishte Besfort Rrecaj,i cili ka ligjëruar mbi :Organizimin,funksionimin dhe kompetencat e Gjykatës Evropiane për të Drejtat e njeriut; Kriteret formale dhe substanciale për pranueshmërinë e kërkesës në Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut; Pjesën praktike(Plotësimi i kërkesës individuale dhe prokurës për referimin e rastit në Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut.

Në këtë seminar avokatët pjesëmarrës kanë fituar 4 Kredi AVLO.

 

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha