Rregullore

 • 21 Janar 2014

  Rregullore për menaxhimin financiar

  Shkarko
 • 21 Janar 2014

  Rregullore për Organizimin dhe Punën e Komiteteve

  Shkarko
 • 21 Janar 2014

  Rregullore për kushtet hapësinore dhe teknike të Zyrave të Avokatisë

  Shkarko
 • 21 Janar 2014

  Rregullore për Arsimimin e Vazhduar Ligjor të Obliguar për Avokatë

  Shkarko
 • 12 Dhjetor 2013

  Rregullore për stafin e OAK

  Shkarko
 • 12 Dhjetor 2013

  Rregullore për licencimin e avokateve të huaj

  Shkarko
 • 11 Dhjetor 2013

  Rregullore mbi themelimin, organizimin dhe funksionimin e Shoqërive të Avokatëve, Zyrave të Përbashkëta të Avokatëve dhe bashkëpunimin/lidhjen e zyrave të avokatëve, Shoqërive të avokatëve dhe Zyrave të Përbashkëta të Avokatëve

  Shkarko

KËRKO AVOKAT

 
 • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

  • Share
Shiko të gjitha