Tarifa

 • 18 Mars 2017

  Rregullore për tarifat e avokatëve dhe ekstrat tabelar nga tarifa e Avokatëve 2017

  Shkarko
 • 20 Dhjetor 2014

  Rregullore për Tarifen e Avokatëve - 2014

  Shkarko
 • 20 Dhjetor 2014

  Ekstrat nga Tarifa tabelare e avokatëve të Kosovës - 2014

  Shkarko

  KËRKO AVOKAT

   
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

   • Share
  Shiko të gjitha