Vozites

VETON MUSLIU - Vozitës

Vozitësi i OAK-së kryen këto punë dhe detyra të punës:

  • Kryen punët e drejtimit të automjetit të OAK,
  • Kujdeset për mirëmbajtjen e automjetit të OAK,
  • Bartja e postes,
  • Kryen edhe punët të tjera me të cilat e ngarkon Kryetari i OAK dhe Drejtori ekzekutiv.

 

 

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha