Seanca e Komisionit Disiplinor me shqyrtim fillestar

26 Janar 2018

Prishtinë, 26.01.2018 – Zyra Disiplinore e Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën e Komisionit Disiplinor të OAK-së me shqyrtim fillestar.

Të pranishëm në Kolegjin Disiplinor ishin:

  • Kadri Sylaj - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Shpetim Sadiku - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Musa Dragusha -Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti-Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Me rastin e mbajtjes së mbledhjes së Komisionit Disiplinor të OAK-së, në shqyrtimin fillestar u shqyrtua (1) lëndë, komisioni mori vendim:

  • (1) lëndë Refuzohet Rekomanidimi i ZPD-së dhe Zhvillohet Procedura Disiplinore.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha