Komisioni Disiplinor shqyrtoi një lëndë me shqyrtim kryesor

20 Shtator 2018

Prishtinë, 20.09.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Xhelal Hasani - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Daut Rudi - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Naim Aliu - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

  • (1) lëndë shqiptohet masa disiplinore Dënim me Gjobë
<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha