Komisioni Disiplinor shqyrtoi dy lëndë me shqyrtim kryesor

25 Shtator 2018

Prishtinë, 25.09.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Musa Dragusha - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Shpetim Sadiku -  Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (2) lëndë, dhe mori vendim:

  • (1) lëndë Refuzohet si i Pabazuar Propozimi i Prokurorit Disiplinor
  • (1) lëndë shtyhet seanca në afat të pacaktuar.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha