Komisioni Disiplinor shqyrtoi dy lëndë me shqyrtim kryesor

26 Shtator 2018

Prishtinë, 26.09.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Daut Rudi - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Xhelal Hasani - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Naim Aliu -  Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (2) lëndë, dhe mori vendim:

  • (1) lëndë i shqiptohet masa disiplinore Vërejtje
  • (1) lëndë shtyhet seanca për datën 16.10.2018.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha