Seanca e Komisionit Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës me shqyrtim fillestar

22 Nëntor 2018

Prishtinë, 22.11.2018 – Zyra Disiplinore e Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën e Komisionit Disiplinor të OAK-së me shqyrtim fillestar.

Të pranishëm në Kolegjin Disiplinor ishin:

  • Hafir Bytyqi - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Kadri Sylaj - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Me rastin e mbajtjes së mbledhjes së Komisionit Disiplinor të OAK-së, në shqyrtimin fillestar u shqyrtua (1) lëndë, komisioni mori vendim:

  • (1) lëndë i kthehet ZPD-së për plotësim dhe veçim.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha