Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore

27 Qershor 2019

Prishtinë, 27.06.2019 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

· Daut Rudi - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Hafir Bytyqi - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Xhelal Hasani - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Alma Koljenoviç - Praktikante në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

· lëndë, shqiptohet masa disiplinore Dënim me Gjobë.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha