Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën me shqyrtim kryesor

16 Korrik 2019

 

Prishtinë, 16.07.2019 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën me shqyrtim kryesor.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

· Musa Dragusha - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Xhevat Balaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

· Ndërprehet Procedura Disiplinore deri në marrjen e vendimeve nga organet kompetente.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha