Komisioni Disiplinor shqyrtoi 1 lëndë me shqyrtim kryesor

21 Prill 2017

Prishtinë, 21.04.2017 – Zyra Disiplinore e Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën e Komisionit Disiplinor të OAK-së me shqyrtim kryesor.

Të pranishëm në Kolegjin Disiplinor ishin:

  • Muhamet Humolli-     Kryesues i Komisionit Disiplinor
  • Aurora Mulhaxha -    Anëtare  e Komisionit Disiplinor
  • Shpetim Sadiku -       Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti- Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Me rastin e mbajtjes së mbledhjes së Komisionit Disiplinor të OAK-së, në shqyrtimin kryesor u shqyrtua (1) lëndë, komisioni mori vendim:

  • (1) lëndë, me dy të paraqitur ku një i  paraqitur lirohet nga përgjegjësia disiplinore dhe një të paraqiturit i shqiptohet dënim me gjobë.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Intervista e kryetarit Havolli në emisionin Betimi për Drejtësi në RTK

    • Share
Shiko të gjitha