Komisioni Disiplinor shqyrtoi dy lëndë me shqyrtim kryesor

13 Shtator 2018

Prishtinë, 13.09.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën  kryesore dëgjimore

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Muhamet Humolli - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Hafir Bytyqi - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Naim Aliu - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (2) lëndë, dhe mori vendim:

  • (1) lëndë shqiptohet masa disiplinore Dënim me Gjobë
  • (1) lëndë shtyhet seanca për datën 27.09.2018.

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha