Komisioni Disiplinor shqyrtoi një lëndë me shqyrtim fillestar

03 Shtator 2018

Prishtinë, 03.09.2018 – Zyra Disiplinore e Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën e Komisionit Disiplinor të OAK-së me shqyrtim fillestar.

Të pranishëm në Kolegjin Disiplinor ishin:

  • Kadri Sylaj - Anëtar i  Komisionit Disiplinor,
  • Shpetim Sadiku - Anëtar i Komisionit Disiplinor,
  • Musa Dragusha - Anëtar i Komisionit Disiplinor,
  • Vjollca Ajeti- Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Me rastin e mbajtjes së mbledhjes së Komisionit Disiplinor të OAK-së, në shqyrtimin fillestar u shqyrtuan (4) lëndë, ku komisioni mori vendim:

  • (3) lëndë - Zhvillohet Procedura Disiplinore;
  • (1) lëndë - Refuzohet Rekomandimi i ZPD-së dhe Hudhet Fletëparaqitja Disiplinore.

 

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha