Komisioni Disiplinor shqyrtoi një lëndë me shqyrtim kryesor

26 Qershor 2018

 

Prishtinë, 26.06.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën e kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

· Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Hafir Bytyqi - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

· (1) lëndë shtyhet seanca për datën 23.07.2018.

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha