Komisioni Disiplinor shqyrtoi një lëndë me shqyrtim kryesor

02 Korrik 2018

Prishtinë, 02.07.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën e kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

· Naim Aliu - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Hafir Bytyqi- Anëtar i Komisionit Disiplinor

· Arta Hyseni- Praktikante e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

· (1) lëndë shtyhet seanca disiplinore për datën 25.07.2018

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha