Komisioni Disiplinor shqyrtoi një lëndë me shqyrtim kryesor

10 Gusht 2018

Prishtinë, 10.08.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Xhelal Hasani - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Musa Dragusha - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti- Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

· (1) lëndë Lirohet nga Përgjegjësia Disiplinore

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha