Komisioni Disiplinor shqyrtoi një lëndë me shqyrtim kryesor

15 Gusht 2018

Prishtinë, 15.08.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Hafir Bytyqi - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Naim Aliu - Anëtar i Komisionit Disiplinor

  • Muhamet Humolli - Anëtar i Komisionit Disiplinor

  • Vjollca Ajeti - Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

(1) lëndë shqiptohet masa disiplinore Dënim me Gjobë

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha