Komisioni Disiplinor shqyrtoi një lëndë me shqyrtim kryesor

23 Korrik 2018

Prishtinë, 23.07.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën e kryesore dëgjimore

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Muhamet Humolli - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Kadri Sylaj - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Hafir Bytyqi - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti- Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë dhe mori vendim:

  • (1) lëndë Lirohet nga Përgjegjësia Disiplinore

 

 

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha