Komisioni Disiplinor shqyrtoi një lëndë me shqyrtim kryesor

16 Tetor 2018

Prishtinë, 16.10.2018 – Komisioni Disiplinor i Odës së Avokatëve të Kosovës mbajti seancën kryesore dëgjimore.

Kolegjin Disiplinor në përbërje prej:

  • Daut Rudi - Anëtar i  Komisionit Disiplinor
  • Xhelal Hasani - Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Naim Aliu -  Anëtar i Komisionit Disiplinor
  • Vjollca Ajeti -  Administratore e Zyrës Disiplinore në OAK - Procesmbajtëse.

Komisioni Disiplinor i OAK-së, në shqyrtimin kryesor shqyrtoi (1) lëndë, dhe mori vendim:

  • (1) lëndë shtyhet seanca për datën 30.10.2018.

<< prapa

KËRKO AVOKAT

 
  • Kryetari Havolli në programin e mengjesit në RTK

    • Share
Shiko të gjitha